Videosökning

Hör du till dem som absolut vill komplettera ditt videotek med en speciell film? Men filmen verkar inte finnas någonstans...

Finns filmen på video någonstans i världen kan Cinemedia hjälpa dig att hitta den.

Cinemedia har ett avtal med The Interactive Music & Videoshop i England som innebär att du direkt från Cinemedias sidor kan söka online i deras stora databas.

Sök genom att skriva in den engelska titeln eller ett sökord som möjligtvis kan finnas i titeln. Vill du beställa filmen så följ sedan de direktiv som ges. Du kan beställa filmer om du har ett internationellt kreditkort, t ex VISA.

Om du inte hittar filmen i The Interactive Music & Videoshops databas eller till exempel absolut vill ha filmen med svensk eller finsk text så kan du vända dig direkt till oss med en förfrågan. Svar får du inom 24 timmar. Vi vill veta: filmens namn (om möjligt orginaltitel), ungefärligt produktionsår, regissörens namn, hur mycket du är beredd att betala för filmen och hur länge din beställning är i kraft. Naturligtvis vill vi också veta ditt telefonnummer och snigeladress.

Att fråga kostar inget, vi tar bara betalt om det blir affär. Klicka här och sänd oss en förfrågan.

Vi kan också söka utgående från mera ofullständiga uppgifter: till exempel med hjälp av skådespelare och intrig. När vi vet något tar vi kontakt! Det går förstås också bra att faxa förfrågningar till numret +358-6-3268210.


KONTAKTKUPONG cine@multi.fi

Ky Cinemedia Kb Klemetsög. 7c12 FIN-65100 VASA tel: (06)3174257